Un agraïment a tots els nostres col·laboradors

Ens dirigim cap a un nou any, un 2021 que segur que estarà ple de sorpreses. Però, què deixem enrere? Meeting Halfway ha afrontat a la seua manera l’any més estrany que hem viscut mai, el turmentat 2020…

Per Alessandra Ivaldi / 27.12.2020

En el 2020, els nostres col·laboradors es van dedicar en cos i ànima a l’activitat de Meeting Halfway. La pandèmia Covid-19 ha estat sovint al centre dels nostres pensaments, com demostren Milena Parotti, Ramona Di Bella i Ana Alvarez Calleja amb els seus articles centrats en diferents aspectes de la vida quotidiana en el moment del coronavirus.

I per “endolcir” els dies passats a casa, la nostra col·laboradora Monica Nicol ens va donar algunes de les seues exquisides receptes: les “torrijas” de llet, conegudes en català com a torradetes de Santa Teresa, i el salami de xocolate.

També relacionat amb el tema de la nutrició, Meeting Halfway també va proposar dos articles relacionats amb productes tradicionals italians molt famosos, com la pasta i el cafè.

La nostra incansable Julia Mayer va compartir amb nosaltres les experiències que va tenir durant les seues pràctiques a Brussel·les, al cor de la Unió Europea. Es tracta d’una interessant sèrie d’articles que combinen impressions personals, la meravella de descobrir nous llocs i l’aprofundiment del coneixement de les institucions europees.

I després de dedicar-se a Brussel·les, Julia es va unir a Milena i Elena Noventa en la creació d’una altra sèrie: Vostè i la UE, centrats en el funcionament de la Unió Europea i com pot afectar la vida de tots nosaltres.

La col·laboració amb l’equip de la revista Treffpunkt Europa va ser molt interessant, gràcies a la qual vam contribuir a la difusió d’un testimoni important sobre les condicions de vida dels sol·licitants d’asil en els temps del Covid-19 a l’illa de Mayotte, departament d’ultramar francés.

Col·laborant amb Europe on Track, hem promogut una oportunitat molt interessant entre els nostres lectors: convertir-se en ambaixador de la UE amb la tasca de viatjar per 21 ciutats europees durant un mes en Interrail, entrevistant altres joves sobre la seua visió d’Europa.

I en este sentit, no van faltar articles centrats en el tema dels viatges, un aspecte que segur que tots vam trobar a faltar en un període tan problemàtic per la pandèmia Covid-19. Meeting Halfway va així “viatjar” amb el poder de la imaginació a través de la sèrie d’articles dedicats a Alsàcia i Suïssa.

També vam celebrar el Carnaval descobrint junts una de les tradicions més estranyes d’Itàlia, la batalla de taronges del Carnaval d’Ivrea! I tots junts vam reunir testimonis de diferents països europeus per conèixer com se celebra la Pasqua a la UE.

Decidits a no limitar-nos a les festes tradicionals, també vam celebrar el Dia Europeu el 9 de maig i el Dia Europeu de les Llengües el 26 de setembre amb articles de la nostra col·laboradora Giulia Barjona. Este últim també es va centrar en qüestions d’actualitat com la “conquesta de l’espai” d’Elon Musk, els efectes de la globalització en el món de la moda i el tràgic assassinat d’un professor francés el 16 d’octubre. I per concloure amb l’actualitat, també assenyalem el nostre article sobre “La llibertat d’estimar: ahir, hui i demà“: l’homosexualitat des de l’antiguitat fins als nostres dies.

Arribats ací, és imprescindible agrair a tots els nostres incansables traductors i correctors, sense els quals Meeting Halfway no podria existir.

Van treballar en les traduccions dels articles abans esmentats:

Fern Dinsdale, Danielle Kramer, Jason Chern, Nazzareno Lacidogna, Monica Nicol, Arina Agafonova, Julia Mayer, Ramona Di Bella, Eleonora Di Gaetano, Irina Dubovko, Eszter Szabò, Lorena Diana, Anastasia Ushakova, Birger Niehaus, Milena Parotti, Lucy Gannon, Jenneke van der Velden, Elena Bzania, Maria Porenkova, Daria Samokhina, Ricard Lluc, Francesca Barmaz, Alexandra Wood, Ivo Ivanov, Susanna Polakov, Martine Wilmes, Helen Gerasimova, Lise Moncey, Albina Pavlova, Arianna Bordi, Roza Evangelia Ladopoulou, Veronika Zhiliakova, Alex Jedwab, Lobke Maene, Camille Defix, Sara Pitardi, Alejandro Manjón Aspe.

I, finalment, agraïm a la il·lustradora Daria Subkhangulova.

Gràcies a tots i que el nou any vos porte alegria i èxit!

Autora

Alessandra Ivaldi (Itàlia)

Estudis: Llengües Estrangeres per a la Comunicació Internacional

Parla: Italià, anglès, alemany, francès

Europa és… patrimoni cultural

Autora

Ricard Lluc (València, Espanya)

Estudis: Ciències Polítiques

Llengües: Valencià, Castellà, Italià, Anglés i Francés

Europa és… el futur!

Author: alessandra

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php